Iskanje
KZ Krka

KZ Krka z.o.o., Šentjernejska c. 6, 8000 Novo mesto
tel.: 07 39 31 800, fax.: 07 39 31 862, e-mail: info@kz-krka.si

BREZGLUTENSKI IZDELKI IZ PEKARNE VITAPEK

Družinska tradicija in ljubezen do peke je botrovalo odprtju pekarne na skrajnem severu Slovenije, v idilični prekmurski vasi Domanjševci na Goričkem.

Peka kruha brez glutena je nov izziv na naši poslovni poti, še posebej zato, ker v tem obsegu za popolnoma nove začetke in poti, ki jih v Sloveniji na ta način ni ponudil še nihče. Odprtje pekarne, kjer pečemo izdelke brez glutena je za bolnike s celiakijo izrednega pomena. Pri dieti je namreč izredno pomembno, da so prehranski izdelki izdelani iz surovin, ki ne vsebujejo glutena, prav tako pa morajo biti izdelani v nekontaminiranemu okolju.

CILJ IN PONUDBA

 

Omogočiti in ponuditi vsem ljudem, kot tudi ljudem s celiakijo, nekaj novega na področju prehrane brez glutena. Ponuditi kruh v pravem pomenu in vrednoti, kot si ga vsi zaslužimo. Polnega življenja in zdravja. Pekarna Vitapek prva v Sloveniji ponuja sveže pečen kruh in pekovska peciva brez glutena, ki se od klasičnih kruhov po okusu bistveno ne razlikuje, nasprotno, kruh je še boljši.
Izognili smo se industrijskim postopkom peke kruha brez glutena in ustvarili neprimerljiv okus, ki je narejen ročno, z ljubeznijo, s skrbnostjo in natančnostjo. Vsak naš kruh je unikaten in nosi v sebi edinstvenost, zato pri nas ne boste nikoli našli enakih ali istih izdelkov.


Naročila sprejemamo v Samopostrežbi ZNC, znc@kz-krka.si, 07 393 1 912 

ali naročila@vitapek.si, 051 766 555

 

 Vse cene vključujejo DDV in veljajo ob NAKUPU PRI NAS ALI POŠILJANJU PO POŠTI!!!

Pri naročilu za dostavo PO POŠTI znaša poštnina 2,90€.  Pri nakupu nad 50€ je poštnina brezplačna.

 

Dnevi odpošiljanja so možni v ponedeljek, torek in četrtek.

  

 

KZ Krka

KZ Krka z.o.o.

Šentjernejska c. 6
8000 Novo mesto

tel.: 07 39 31 800

fax.: 07 39 31 846

e-mail: info@kz-krka.si