Iskanje
KZ Krka

KZ Krka z.o.o., Šentjernejska c. 6, 8000 Novo mesto
tel.: 07 39 31 800, fax.: 07 39 31 840

Kategorije mesa

GOVEJE MESO:

  1. Izven kategorija: pljučna pečenka
  2. I. kategorija: stegno, ledja brez pljučne, hrbet (s kostjo ali brez kosti)
  3. II. kategorija: pleče (s kostjo ali brez kosti)
  4. III. kategorija: vrat, podplečje, prsa, rebra, potrebušina, prednji in zadnji bočnik  (s kostjo ali brez kosti)

 

TELEČJE MESO:

  1. I. kategorija: stegno (s kostjo ali brez kosti), ledja s pljučno s kostmi
  2. II. kategorija: hrbet, pleče (s kostjo ali brez kosti)
  3. III. kategorija: vrat, podplečje, prsa, rebra, potrebušina, bočnik  (s kostjo ali brez kosti)

 

SVINJSKO MESO:

  1. ekstra kategorija: svinjski file
  2. I. kategorija:svinjska ledja s kostjo s filejem, svinjska ledja brez kosti brez fileja,  svinjsko stegno (s kostjo ali brez kosti)
  3. II. kategorija: svinjska ledja s kostjo brez fileja, svinjski hrbet (s kostjo ali brez kosti), svinjsko pleče(s kostjo ali brez kosti), svinjski vrat (s kostjo ali brez kosti)
  4. III. kategorija: svinjska rebra prsi, potrebušina, svinjska golen, svinjska podlakt



KZ Krka

KZ Krka z.o.o.

Šentjernejska c. 6
8000 Novo mesto

tel.: 07 39 31 800
fax.: 07 39 31 840